Durf jij ‘The new Human’ te zijn?

Gedachtegangen, Blogs en Schrijfsels

Durf jij ‘The new Human’ te zijn?

De wereld verandert, dat kan iedereen zien, áls je dat wilt. Het is jouwperspectief op dingen die bepaalt of je het kunt zien of niet.

Een nieuwe mens staat op. Een mens die sterk en krachtig is en de controle over zijn of haar eigen leven neemt. Degenen die durven groeien, durven veranderen, ontwikkelen deze Nieuwe Mens van binnen. Ze respecteren zichzelf, elk ander wezen en de aarde zelf. Ze luisteren naar de stem van binnen, wetend dat er meer in het leven is dan op het eerste gezicht te zien is. Ze willen dat liefde deze wereld regeert. Haat, pijn, angst en woede zijn ‘old school’. Tijd om ze te veranderen in iets positiefs, iets dat de moeite waard is om voor te leven.

De nieuwe mens schudt alle oude beperkingen van zich af die hem werden opgedrongen door de oude samenleving waar angst en middelmatigheid de norm bepaalden. Hij vecht met zijn angsten tegen verandering, tegen wat andere mensen van hem zouden denken, en wat er over zou blijven als we het oude verliezen.

Er zijn al miljoenen van deze Nieuwe Mensen, die moedig gaan waar niemand eerder is geweest. Ze hebben de afgelopen 10 jaar hard gewerkt, zichzelf gereset, nieuwe energieën opgebouwd, geleerd op hun intuïtie te vertrouwen en hun weg terug naar hun hart te vinden.

Het hart liegt nooit. Je hoofd wel. Het brein is een machine en het doet zijn werk op een diepgaande manier. De hersenen zullen je gevoel volgen, waar ze ook gaan. Het maakt niet uit wat je erin stopt. Het heeft geen eigen mening. Het is jouw machine en jij bepaalt hoe deze zijn werk doet. Wat het denkt, wat het leuk vindt, wat het niet leuk vindt. Het wordt dus de hoogste tijd dat je echt bewust gaat letten op wat je erin stopt. Want je bent veel groter en grootser dan je je nu kunt voorstellen.

Blijft je in de oude cocon van het niet weten, volg je de leider, doe je dingen zoals het altijd is gedaan? Blijf je in de mist van het ombuigen van informatie die de geldjagers ons opdringen, zodat we blijven kopen en hun voorbeeld volgen? Blijf je tegen jezelf zeggen dat we de wereld niet kunnen veranderen zoals hij is, terwijl je weet dat het begint met verantwoordelijkheid nemen voor je eigen daden? Of ga je luisteren naar dat stemmetje diep van binnen dat je probeert te laten luisteren, want eigenlijk weet je heel goed dat je andere dingen voor jezelf wilt …

De jeugd komt nu binnen met de Nieuwe Mens in de versnelling. Of denk je dat al die YouTube-clips gewoon toeval zijn? Kinderen lezen al na 14 maanden, peuters die spelletjes speelden die we deden toen we 10 jaar ouder waren, kinderen die terugvechten om het pesten op een sterke en krachtige manier te stoppen, tieners die ons laten zien hoe het schoolsysteem niet meer voor hen werkt, 6 jarigen die uitleggen hoe kristallen effect hebben op de energie in huis, en nog veel, veel meer. Verandering zal komen, of we ons nu vastklampen aan het oude of niet …

Houd jezelf niet voor de gek en begin de impact te zien die deze ontwikkeling binnen 10, 20 jaar zal hebben. Open je ogen lieverds, volg geen enkele leider, neem geen geloof aan alleen omdat iemand anders een leuk verhaal heeft. Kijk om je heen en ontdek het zelf. Reset je leven. Geef jezelf de ruimte voor nieuwe perspectieven, nieuwe invalshoeken, nieuwe informatie. De nieuwe jij. De echte jij. Er is zoveel meer in het leven dan ons werd verteld …..