Hypnose sessies, Coaching en Counseling

Wil jij wel eens op een andere manier gecoacht worden? Het spelen van het Transformatie spel kan daar een vorm van zijn.

Het Transformatiespel is een bordspel waarbij je aan de hand van diverse vragen en opdrachten aandacht gaat besteden aan een onderwerp van jouw keuze wat je wilt aanpakken. Je wilt naar de kern van het probleem.

Het spel vindt zijn oorsprong in de Findhorn Foundation te Schotland waar het gebruikt wordt om je te richten op diepgaande innerlijke verandering.

Ik zal mijn uiterste best doen om het voor jou een echte diepgaande ervaring maken waarbij we de onderste steen boven proberen te krijgen over jouw onderwerp. Waarbij we serieus kijken naar blokkades of belemmeringen en eventueel aanvullende oefeningen oppakken om deze uit de weg te ruimen.

We beginnen om 10.00 uur met een inleidend gesprek en een kennismaking met de groep als er meerdere spelers zijn. Dan gaan we kijken naar de problematiek waarmee je gekomen bent en gaan proberen tot de kern van je vraag te komen. Wat is het werkelijk dat je op verschillende levels wilt uitzoeken? Deze levels zijn het fysieke-, emotionele-, mentale- en spirituele level.
We maken het spelbord klaar en doen een meditatie-oefening om ‘in de stemming te komen’, ons af te stemmen op jouw intuïtie en Spirit. Daarna ga jij het spel spelen, ik speel niet mee maar begeleid jou, stel verdiepende vragen en stel mij in dienst van jou ontdekkingstocht.

Als lunch eten we een lekker, stevig, zelfgemaakt, vegetarisch huissoepje, met eventueel een broodje, waarna we weer verder gaan.

Wanneer het spel is uitgespeeld hebben we een nagesprek en evalueren je ervaringen, kijken we wat je vervolg stappen zouden kunnen zijn en als het emotioneel is geweest zorgen we dat jij weer goed met beide benen op de grond staat voor je huiswaarts keert.

Dit spel is niet zomaar gespeeld. Met het voor- en nagesprek en de lunch erbij zijn we al gauw 5 tot 6 uur bezig. Hoe groter de groep, hoe langer je bezig bent. Plan dan ook niets voor daarna, zodat uitlopen geen probleem is.

Gedurende de dag is er uiteraard voldoende koffie, thee en water met wat lekkers. Geef het even aan als je bijzonderheden hebt met betrekking tot eten en drinken.

Als je hier belangstelling voor hebt neem dan via telefoon of Whatsapp contact met mij op zodat we even goed kunnen afspreken of je alleen wilt komen of met een groepje mee wilt doen. Zodra er voldoende belangstelling is voor een groepje neem ik contact op om gezamenlijk een datum te prikken.
Uiteraard kun je ook gelijk met een zelf samengesteld groepje een sessie boeken.

De kosten bedragen:
1 persoon € 295,-
2 personen € 175,- per persoon
3 personen € 150,- per persoon
4 personen € 125,- per persoon

Als je je hebt opgegeven kan je tot een week van te voren je nog afmelden, je krijgt dan 50% van je geld terug. Binnen die week kan er geen restitutie van het deelname-geld meer plaatsvinden. Wel kan je iemand anders laten komen in jouw plaats.