Hypnose sessies

Hypnose sessies, Coaching en Counseling

Hypnose sessies

Alignment Hypnosis
Sinds 2018 houd ik mij bezig met het geven van hypnose sessies. Binnen Center of Alignment hebben Sandra en ik onze eigen invulling gegeven aan de hypnose sessies die we geven, die vallen onder de quantum hypnose.
Daardoor gebruik ik nu voor het onder hypnose brengen (wat men inductie noemt) de door onszelf geschreven scripts. Deze zijn origineel, diepgaand en doen een groot beroep op visualisatie waardoor je makkelijker in de hypnose-staat raakt. Ook ga ik in mijn vraagstelling niets uit de weg, ik werk met alles wat er voorbij komt. Meer uitleg hierover vind je onder knop onderaan de pagina.

Quantum hypnose
Deze manier van hypnotiseren valt onder de quantum hypnose. Quantum hypnose houdt in dat je alles betrekt in je sessies, niet alleen het aardse, maar ook de fenomen vorige levens en het bestaan tussen levens in, en dat alles op jouw Zielsniveau.

Het heeft veel overeenkomsten met regressie maar gaat verder. De hypnosesessies zijn vooral bedoeld om herinneringen op te halen, of deze nu uit dit leven of vorige levens zijn of het bestaan er tussenin. Deze herinneringen haal je op om de oorzaak van bepaalde zaken boven tafel te krijgen. De herinneringen kunnen je helpen om te begrijpen wat er gebeurt, waarom iets gebeurt en wat je er aan, of mee, kan doen.
Je maakt vooraf een lijstje met maximaal 20 vragen over zaken waar je graag duidelijkheid over wilt hebben. Dit kan gaan over psychische-, lichamelijke of emotionele problematiek, of waarom bepaalde dingen je overkomen zijn of zich steeds weer herhalen. Een voorbeeld van vragen die gesteld zouden kunnen worden vind je onder de knop hieronder.
Tijdens de hypnose ga ik proberen de antwoorden op deze vragen te vinden, in contact met je hogere zelf of aanwezige gidsen en/of entiteiten. We kijken naar jouw lessen en ervaringen op deze aarde. Dingen die je tegenkomt en die je niet meer nodig hebt laten we los en we versterken datgene wat je kan helpen in je huidige leven. Zo proberen we inzichten te krijgen, dingen los te laten en te groeien.
Voor mij is alles bespreekbaar en ik ben zo neutraal mogelijk, zonder oordeel, over alles wat er voorbijkomt.

Hypnose is te vergelijken met een hele diepe staat van meditatie. Je ‘bent’ er nog gewoon, je krijgt alles mee, en toch ben je ergens anders. Net zoals het moment waarop je wakker aan het worden bent, je weet dat je in je bed ligt maar je droomt nog wat na. We doen eerst een aantal oefeningen om te relaxen en gaan met behulp van een tekst verder ontspannen en visualiseren. Op een gegeven moment leid ik je naar herinneringen die op dat moment belangrijk zijn en kom je in contact met delen van jezelf waar je in normale toestand niet zo snel bij kan.

Veel hypnosesessies zijn heel persoonlijk en zullen nooit op mijn website of YouTube kanaal te zien zijn. De sessies die daar te zien zijn, zijn altijd in overleg en met toestemming van de betrokkene geplaatst.

De kosten
De kosten van een hypnosesessie bedragen € 300,- per sessie. Dit is een gangbare prijs voor dit soort sessies. Een sessie duurt tussen de 4 en 6 uur.
Eerst voeren we een intakegesprek, daarna breng ik je onder hypnose en volgt een sessie van 1 tot 2 uur, ik bepaal niet hoe lang het duurt, dat geef je zelf aan tijdens de hypnose. Daarna praten we na over de sessie en zorgen ervoor dat je weer goed met beide voeten op de grond staat voor je weer op weg naar huis gaat. Zorg dat je daarna liefst niets meer hoeft te doen en lekker na kan sudderen.

Als je de afspraak hebt gemaakt, heb je je ook verplicht tot het betalen van de kosten, ik vertrouw erop dat je dat ook doet. Afzeggen kan alleen tot een week van te voren. In noodgevallen kan binnen die week de afspraak verzet worden naar een latere datum, maar niet meer afgezegd. Doe dit alsjeblieft alleen in echte noodgevallen, ik heb immers een hele dag voor jou gereserveerd en kan die niet meer vullen op zo korte termijn. Ik heb dan zo’n dag geen inkomsten en ik moet natuurlijk ook gewoon mijn huur betalen.

Ik maak altijd een geluidsopname van de sessie en meestal ook een video-opname. De geluidsopname krijg je na de sessie thuisgestuurd via WeTransfer zodat je de informatie net zo vaak kan luisteren als je wilt.
De video-opnamen worden in sommige gevallen gebruikt voor een filmpje op YouTube. Over het algemeen alleen als er dingen in naar voren gekomen zijn die voor iedereen leuk en interessant zijn om te horen. Dit zal altijd in overleg en overeenstemming met jou gebeuren, niets wordt zonder jouw toestemming openbaar gemaakt.

Je bent van harte welkom voor een mooi avontuur.