Coaching & Counseling

Hypnose sessies, Coaching en Counseling

Coaching & Counseling

Kan jij wel een steuntje in de rug gebruiken? Wil jij graag eens praten met iemand die begrijpt wat je bedoeld en die jouw grijze vlekken ziet en durft te benoemen?

Onder mijn cliënten bevinden mensen met een diversiteit aan problemen of vragen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zingeving of loopbaanproblematiek maar ook met trauma, depressie en burn-out en soms hebben ze ook suïcidale gedachten.

Ik oordeel nergens over. Tegenover mij zit een Ziel die, net als ik, probeert zich te ontwikkelen, te groeien. En de één heeft zichzelf daar andere opdrachten en instructies voor gegeven dan de ander. Voor mij is het enige belangrijke dat je werkelijk bereid bent tot verandering. Dat je niet weet hoe dat moet en waar je moet beginnen is geen enkel probleem, daar komen we over het algemeen wel uit.

Wat ik doe is gewoon met je in gesprek gaan, luisteren, horen wat je zegt maar ook wat je niet zegt of niet durft te zeggen. Ik stel je vragen die je misschien niet altijd even makkelijk vindt maar die je wel voor jezelf zou moeten beantwoorden om uit de situatie te komen waar je in zit. Daarbij vertel ik ook over mezelf, in de hoop dat jij daar iets aan hebt, een aanwijzing uithaalt of ineens iets begrijpt wat je eerder niet zag. Ik blijf dus geen vreemde voor jou, ik loop een stukje met je mee.

Medicijngebruik is daarbij niet handig maar ik zal je nooit adviseren te stoppen, dat is iets wat je zelf beslist, liefst in samenspraak met de arts die ze je verstrekt.

Ik werk niet met intakegesprekken. Ook in een eerste gesprek wil ik graag al zinvol bezig zijn. Niet op een oppervlakkige manier kennismaken maar je direct al wat mee kunnen geven.

In de afgelopen jaren heb ik met mensen van allerlei kaliber gesproken. Naast het werknemerschap heb ik door mijn eigen ondernemers- en leidinggevende ervaring ook de mogelijkheid mij goed te verplaatsten in het leven van een ondernemer of manager. Ook heb ik bekende personen gesproken. Uiteraard heb ik een geheimhoudingsplicht en zullen je verhalen onder ons blijven.

Je bent van harte welkom!

De kosten
De kosten van een coachingsgesprek bedragen € 85,- per uur of € 125,- per 1,5 uur. We rekenen contant of via een Betaalverzoek (= Tikkie) af, na afloop van ieder gesprek.

Mijn gesprekken en sessies komen niet in aanmerking voor vergoeding door de ziektekostenverzekering omdat ik niet aangesloten ben bij een beroepsvereniging.
Ik heb mijn lidmaatschap bij de beroepsvereniging na een aantal jaren opgezegd omdat het enkele honderden euro’s per jaar kost en daar weinig voor terugkomt. Ik word er niet beoordeeld op mijn coachingskwaliteiten, of tevredenheid van mijn cliënten, maar op scholingspunten. Steeds meer coaches nemen deze stap en ik heb mij daarbij aangesloten.

Het is in veel gevallen wel mogelijk de kosten af te trekken van de belasting bij de jaarlijkse belastingaangifte. Ondernemers kunnen de sessies als bedrijfskosten opvoeren.

Mijn gesprekken komen meestal wel in aanmerking voor trajecten bij het UWV of vanuit PGB/WMO. Soms zijn werkgevers bereidt om een traject te vergoeden. Informeer hier eens naar bij je werkgever.