Mind in Development

“Hoogbegaafd Zijn” is een website van Mind in Development.

Voor het maken van een coachings- of hypnoseafspraak kun je contact met mij opnemen uitsluitend per telefoon, Whatapp of SMS. Ik ben het best te bereiken op werkdagen tussen 17.00 en 19.00 uur. Je bent van harte welkom!

Let op! Ik geef geen coachingssessies meer gericht op hoogbegaafdheid. Kijk voor wat ik wel doe op: ChangingtheFuture.nl.

Mind in Development

Esther-Marieke Dekens
Beatrixstraat 8A
6673 XP  Andelst (Overbetuwe)
M: 06-51855944
E: mind@mindindevelopment.nl (Voor het toezenden van afgesproken materialen.)
KVK: 70146926
BTW: NL001881761B36
Mind in Development is een Eenmanszaak.

De kosten van (online)coaching bedragen € 85,- per uur, contant af te rekenen, via een betalingsverzoek of ter plekke over te schrijven, na afloop van ieder gesprek.
De kosten van Healing Hypnosis sessies bedragen € 300,-. Een sessie duurt 4 tot 6 uur, houdt de rest van de dag vrij om jezelf de tijd te gunnen het gebeuren te laten bezinken. Contact af te rekenen, via een betalingsverzoek of ter plekke over te schrijven, na afloop van de sessie.
De kosten van georganiseerde evenementen verschillen per evenement en zijn te vinden in de informatie van het betreffende activiteit.

Je bent van harte welkom!

Doorverwijzingen

Ik voorzie niet in doorverwijzingen naar andere coaches of therapeuten. Mijn raad is iemand te zoeken op internet en het gewoon te proberen. Volg je gevoel en je komt daar waar je moet zijn.

Niet goed, geld terug garantie

Mocht je na 6 maanden vinden dat ons gesprek je helemaal niets heeft opgeleverd en je kunt dat mij goed uitleggen, dan ben ik bereid om je je geld terug te geven. Ik ben er echter van overtuigd dat deze service overbodig is wanneer jij werkelijk toe bent aan persoonlijke groei en ontwikkeling.

Aansprakelijkheid

Esther-Marieke Dekens doet op geen enkele wijze beloftes en geeft geen garanties aangaande de uitkomst van Personal Coaching en/of hypnosesessies. Noch is zij aansprakelijk te stellen voor jouw specifieke gezondheidsproblemen. Esther-Marieke stelt geen diagnoses en zal nooit een advies geven aangaande je medicatie. Als zij daar al iets over zegt, dan is dat niet meer dan haar eigen mening en vrijblijvend advies, en geeft nimmer de verplichting tot opvolging. Alle medische vragen betreffende jouw ziektebeeld en voorgeschreven medicijnen dien je met je arts, specialist of natuurlijk genezer te bespreken.