Hypnose sessies, Coaching en Counseling

Let op! Ik geef geen coachingssessies meer gericht op hoogbegaafdheid. Kijk voor wat ik wel doe op: ChangingtheFuture.nl.

Sinds 2004 help ik hoogbegaafde (jong)volwassenen bij het begrijpen van wat hoogbegaafdheid is en wat dit voor hun leven betekent. We kijken naar het verleden, het heden en de toekomst en wie jij daarin was, bent en wilt zijn.
De eerste 14 jaar van mijn praktijk heb ik dat alleen door middel van coaching en counseling gedaan en dat kan uiteraard nog steeds.

Maar in 2015 kwam ik in mijn eigen zoektocht in contact met Quantum hypnose. Na zelf een aantal sessies te hebben ondergaan was ik zo enthousiast dat ik het uitgebreid ben gaan bestuderen. Onder Quantum hypnose vallen onder andere methodieken als Introspective Hypnosis, Life between Live en QHHT, en die gaan veel verder dan de oorspronkelijke vormen van hypnose. Zij hebben echter een vrij strikt protocol dat gevolgd moet worden en al snel nadat ik de opleiding Introspective Hypnosis had afgerond en de boeken van Michael Newton (Life between Live) had bestudeerd kwam ik tot de ontdekking dat ik meer bewegingsvrijheid wilde.

Door ervaring en kijken naar wat werkt ben ik mijn eigen methodiek gaan ontwikkelen: Healing Hypnose. Via eigen scripts, een soort geleide meditatie, help ik mensen onder hypnose en ga dan op diepgaande wijze aan de slag met alles wat wij tegenkomen gedurende de hypnose. Hierdoor krijg je veel informatie over jouw diepere zielslagen en krijg je de mogelijkheid contact te maken met je eigen hogere zelf. In mijn beleving is het hogere zelf dat deel van jouw ziel dat ‘boven’ is gebleven. Het hogere zelf stuurt jou en jouw leven aan. Het weet veel beter dan jij wat je van plan was te doen in dit leven en welke lessen je wilde leren.

Onder de knop ‘Hypnose sessie’ vind je ervaringen van anderen via delen van sessies die zij wel met anderen wilden delen. De meeste sessie, of delen daarvan, zijn zeer persoonlijk en zullen nooit gepubliceerd worden. De stukjes die wel op YouTube geplaatst worden zijn vooral interessant in algemeen belang. Ook vind je veel korte filmpjes met sessies die ik met Sandra heb gehouden en waarin we allerhande vragen voorleggen aan andere entiteiten. Waanzinnig boeiend!

Je bent altijd van harte welkom voor een sessie naar keuze, of dat nou coaching of hypnose is.