De 3 vragen van…..

De 3 vragen van...

In de 3 vragen van….., beantwoord ik steeds 3 vragen van anderen die te maken hebben met hoogbegaafdheid. De antwoorden die ik geef zijn gebaseerd op mijn eigen ervaringen en kennis, niet meer en niet minder. Ik heb de afgelopen 20 jaar heel veel informatie bestudeerd, opgeslagen en in mijn ‘erwtensoep’ gestopt. Informatie die niet goed voelt hoef je ook niet aan te nemen, laat het bij degene waar ze vandaan komt. Informatie die wel goed voelt is het overwegen waard. Kijk wat jij in je binnenste ‘herkent’. Iets geloven betekent niet iets klakkeloos aannemen. Geloven is ergens op vertrouwen zonder dat je er bewijs voor hebt. Op basis van je eigen beoordelingsvermogen en gevoel. Jij bepaalt.

 

Heb jij zelf 3 vragen voor mij? Stel ze kort en bondig en misschien vind jij je vragen wel terug in deze rubriek.