Story of a lifetime

Story of a Lifetime

Story of a Lifetime gaat over mijn zoektocht, mijn persoonlijke ontwikkeling, mijn ontdekkingen, mijn leven. Al heel vaak is mij gevraagd waarom ik geen boek schrijf. Dat komt vooral omdat mijn herinneringen anders werken dan bij anderen. Ik heb geen groot herinneringen archief waar ik zomaar toegang toe heb. Bij mij komen herinneringen in flarden. Door triggers, door gesprekken, door ingevingen. Het chronologisch opschrijven van mijn verhaal zou dan ook jaren duren. Door mijn verhaal op deze website te schrijven kan ik steeds als er een herinnering voorbij komt er wat over schrijven en deze toevoegen aan mijn verhaal. Daarbij zal ik enigszins een tijdsvolgorde in de gaten houden en ze op een plek tussenvoegen waar ze (ongeveer) horen.
Ik schrijf deze verhalen op omdat ik in de afgelopen 15 jaar gemerkt heb dat veel mensen er veel aan hebben gehad te horen en te lezen hoe het mij vergaan is in dit leven. Ze halen er herkenning, ervaring en niet zelden troost uit. En dat is waarom ik schrijf.
Je hoeft het niet met mij eens te zijn, geen probleem. Je mag er van alles van vinden, geen probleem. Ik bedoel echter alles wat op deze website staat positief en ik probeer zo open en eerlijk mogelijk te zijn. Heb je er problemen mee, lees het dan niet, pak je eigen favoriete boek of ga iets anders doen. Voor mij leiden er vele wegen naar Rome, de mijne is er slechts één van vele.
Ik hoop dat je er heel veel aan hebt en wens je veel geluk en succes met jouw verhaal.